Tarieven

Kennismakingsgesprek (intake)

€ 50,00

Individueel gesprek (75 minuten)

€ 75,00

Training/workshop voor professionals (thema naar behoefte) 

Op aanvraag

Coachen professionals en vrijwilligers 

Op aanvraag


Deze tarieven van toepassing in het geval dat de gesprekken bij mij op locatie in de praktijk plaatsvinden. Uiteraard kom ik ook graag bij u thuis. 

Voordat we een traject starten, voeren we eerst een kennismakingsgesprek. In dit gesprek is er tijd en ruimte voor jou om te beoordelen of jij je op je plek voelt bij mij. Ook ik bekijk tijdens dit gesprek of ik iets voor jou kan betekenen.

Voor meer (vrijblijvende) informatie of  voor het maken van een afspraak mag je natuurlijk contact met mij opnemen. Je kunt mij bellen, Whatsappen, mailen of onderstaand formulier invullen.


Ik ben geregistreerd bij beroepsvereniging NFG, bij de vakgroep VPMW en bij koepelorganisatie RBCZ. Dit maakt dat ik bij de meeste zorgverzekeraars in hun vergoedingenbeleid ben opgenomen (alternatieve geneeswijze). Beide beroepsverenigingen stellen kwaliteitseisen aan mij met betrekking tot bij-en nascholing en intervisie.

Op de website van de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg vind je een actueel vergoedingenoverzicht.

Ook kun je bij jouw gemeente informeren naar mogelijkheden voor tegemoetkoming in de kosten. Wellicht zijn er ook mogelijkheden via je werkgever of arbo-arts of PGB.


AGB-code praktijk: 90067341

AGB-Code zorgverlener: 90108283

NFG-registratienummer: 9149

Registratienummer RBCZ: (volgt)

KvK-nummer: 74452819

Locatie en Route

 Jessica Verbeek  Psychosociaal Therapeut bij Verlies en Rouw

Dyksterhuzen 11

9045 TT Bitgummole

Telefoon:  06-41879034

Mail: info@rouwpraktijkjessicaverbeek.nl